عمار

شـــهدا شرمنده ایم

عمار

شـــهدا شرمنده ایم

طبقه بندی موضوعی

آخرین مطالب

۱۵ مطلب در آبان ۱۳۹۲ ثبت شده است

کل یوم عاشورا و کلّ ارضٍ کربلا

در گودال های قتلگاه اینترنت، کمی آن طرف تر از نشانی تارنمای تو، حرامی بر سینه امامان نشسته و سر را از قفا می‌برد و غفلت من و تو امیدوارش کرده بازی شیطانی‌اش را دوباره ببَرد!

شیعیان به هوش، به گوش! حسین (ع) را شیعیانش کشتند!

و تو در لشکر شیطانی اگر در فیس بوکی عضو شده‌ای که در آن یزیدیان، گروه‌گروه برای پیشی گرفتن در تقدیم سر امام عاشورا (ع) به یزید خون‌آشام، رقابت می‌کنند…

نویسنده: الکس هیلی

ریشه ها، حماسه یک خانواده آمریکایی، کتابی است نوشته آلکس هیلی، نویسنده معاصر آمریکایی. او در این داستان، زندگی خانواده و نیاکانش را به تصویر میکشد. پیام محوری این داستان، وضعیت نابسامان آمریکاییان آفریقاییتبار و بیان رنجها و کاستیهای زندگی ایشان در دوران بردهداری و پس از آن است. در نگاهی دقیقتر، نویسنده به شناساندن مفاهیم تبعیض نژادی، بردگی، بیگاری و زیر تملک دیگران بودن میپردازد و آن را محکوم میکند. داستان کتاب، حکایت زندگی هفت نسل سیاهپوسته که از قبیله ای در آفریقا شروع می شه و از همون اول با بیان فرهنگ و نشان دادن روح اصیل قبایل افریقایی آدم رو تحت تاثیر خودش قرار می ده و بعد داستان با اسارت و بردگی اون افریقایی در امریکا ادامه پیدا می کنه و نسل به نسل با اون پیش میره تا می رسه به جایی که سیاهپوستا دوباره هویت اصیل خودشونو پیدا می کنن و به موفقیتهایی حتی بیشتر از سفیدهای سرزمینشون دست پیدا می کنند. درست مثل امروز که باراک اوباما باعث افتخار سرزمین مادریش شده...!!!

دانلود  dl.booknama.com/up1/risheha_booknama.com.pdf   pdf

آیا قرار است دولت روحانی در سیاست خارجی و هسته ای خود دقیقا مسیر تکراری دولت خاتمی را – که نتیجه آن مسکوت گذاشتن حقوق هسته‌ای ایران بود - طی کند؟

گروه معارف رجانیوز: بیست و چهارمین هفته‌نامه صوتی موسسه فرهنگی هنری «طرحی برای فردا» منتشر شد.

به گزارش رجانیوز، در این مقاله‌ی شفاهی ریشه‌های تاریخی و حدیثی عزاداری امام حسین(علیه‌السلام)، مفهوم محبت و ارادت به اولیاء خدا، توحیدی بودن و عبادی بودن مراسم و محافل عزاداری، سابقه مجالس عزاداری در جهان اسلام و برخی اسناد روایی آن، هدف این مجالس و ضوابط فقهی و اخلاقی آن، پرهیز از تجاری شدن امر مداحی و نوحه‌خوانی و روضه‌خوانی، پرهیز از غلّو و بی ضابطگی در عزاداری و مداحی، نقش شعر و ادبیات عاشورایی، پاداش گریستن و گریاندن بر امام حسین(علیه‌السلام) توسط استاد حسن رحیم‌پور(ازغدی) مورد بررسی قرار گرفته است.

من حقیقتاً هر چه فکر کردم، دیدم نمى‌توانم این مطلب - قمه‌زدن - را که قطعاً یک خلاف و یک بدعت است، به اطّلاع مردم عزیزمان نرسانم. این کار را نکنند. بنده راضى نیستم. اگر کسى تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند، من قلباً از اوناراضى‌ام.

 در آستانه فرارسیدن محرم الحرام و ایام عزاداری شهادت حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام و یاران باوفای ایشان، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR بیست جمله‌ی برگزیده از رهبر انقلاب درباره عزاداری سیدالشهدا علیه‌السلام را منتشر کرد:

* در زندگى حسین‌بن‌على علیه‌السّلام، یک نقطه‌ى برجسته، مثل قله‌اى که همه‌ى دامنه‌ها را تحت‌الشعاع خود قرار مى‌دهد، وجود دارد و آن عاشورا است. ۱۳۷۱/۱۱/۰۶

* تحقیقاً یکى از مهمترین امتیازات جامعه شیعه بر دیگر جوامع مسلمان، این است که جامعه شیعه، برخوردار از خاطره عاشوراست. ۱۳۷۳/۰۳/۱۷

* یکى از بزرگترین نعمتها، نعمت خاطره و یاد حسین‌بن‌على علیه‌السّلام، یعنى نعمت مجالس عزا، نعمت محرّم ونعمت عاشورا براى جامعه شیعىِ ماست. ۱۳۷۳/۰۳/۱۷

* قدر مجالس عزادارى را بدانند، از این مجالس استفاده کنند و روحاً و قلباً این مجالس را وسیله‌اى براى ایجاد ارتباط و اتّصالِ هرچه محکم‌تر میان خودشان و حسین‌بن‌على علیه‌السّلام، خاندان پیغمبر و روح اسلام و قرآن قرار دهند. ۱۳۷۳/۰۳/۱۷

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/21660/C/13910909_0221660.jpg

حضرت امام حسین (ع) به فرموده امام چهارم نه تنها در تمام عمر شبانه روز هزار رکعت نماز خواند بلکه در شب و روز عاشورا یعنی در سخت‌ترین شرایط‌، از اقامه نماز آن هم به جماعت کوتاهی نفرمود و حتی حکمت درخواست مهلت یک شبه از دشمن زبون را عشق به نماز معرفی و خطاب به برادرش ابوالفضل‌(ع) فرمود:

«آنها را امشب از جنگ باز دار، باشد که امشب را در پیشگاه پروردگارمان به نماز ونیایش و طلب آمرزش

بایستیم‌، که خدا می‌داند من همواره نماز، دعا، و استغفار را دوست داشته‌ام‌.»

 

فلسطین سرزمینی که میان دو قدرت بین النهرین و مصر قرار دارد، در آن زمان (بقول ویل دورانت) شبیه این بود که میان دو سنگ زیرین و زبرین آسیاب قرار دارد و از هر دو طرف همیشه تحت فشار بوده است. «جاده اعظم» که در مبحث پیش به اشاره رفت، از فلسطین عبور می کند و دو تمدن بین النهرین و مصر را به همدیگر متصل می کند، از بابل شروع شده از رود اردن عبور کرده، فلسطین را در نوردیده و از شمال ارتفاعات سینا در کنار ساحل مدیترانه، به مصر وارد شده به دو پایتخت متناوب مصر یعنی ممفیس و تبس، می رسد.

دانلود مداحی حاج میثم مطیعی محرم ۹۲ در هیئت میثاق با شهدا بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلامدانلود رایگان شب دوم محرم 1435 حاج میثم مطیعی, دانلود مداحی 92, دانلود مداحی محرم 92, دانلود مداحی, دانلود مداحی برای محرم 92, دانلود مداحی حاج میثم مطیعی در محرم 92, دانلود مداحی سینه زنی, دانلود مداحی شب دوم محرم 1392, دانلود مداحی محرم 1435, دانلود مداحی محرم 92, دانلود مداحی میثم مطیعی, دانلود مداحی هیئت ثارالله, دانلود مراسم شب دوم محرم 1435, دانلود مراسم شب دوم محرم 92, دانلود مراسم ماه محرم, دانلود مراسم محرم 92, دانلود مراسم مسجد الهادی میثم مطیعی محرم 1434, دانلود مراسم هیت رایت العباس محرم 92, دانلود مراسم چیذر محرم 1435 میثم مطیعی شب دوم, دانلود نوحه, دانلود نوحه 92, دانلود نوحه محرم, مراسم شب دوم محرم با مداحی حاج میثم مطیعی
شاعر:
مهدی سیار. میلاد عرفان پور

در میدان، می مانم، تا نفس آخرم
راهی راه حسین، همقدم رهبرم
کرده قیامت به پا، شور قیام حسین
کی رود از یاد ما، نام و مرام حسین
قافله عاشقان، راهی کرب و بلاست
مشعل راه خدا، خون شهیدان ماست
در میدان، می مانم، تا نفس آخرم
راهی راه حسین، همقدم رهبرم
بسته شریعه اگر، ابن زیاد زمان
گشته گلستان ما، آتش نمرودیان
کشتن آلاله ها، شیوه اهریمن است
این وطن اما پر از احمدی روشن است
در میدان، می مانم، تا نفس آخرم
راهی راه حسین، همقدم رهبرم
زآتش و خون آمده جان منامه به لب
شعله صهیون زده، در دل شام و حلب
مرگ بر اهریمنان، تا به ابد ذکر ماست
سوره توحید ما، درپی تبّت یداست
در میدان، می مانم، تا نفس آخرم
راهی راه حسین، همقدم رهبرم 

http://rasekhoon.net/media/download/784777/حاج-میثم-مطیعی-شب-دوم-محرم-۹۲-واحد-در-میدان-می-

اباحی گری چه آن زمان که در رمان و مطبوعات رد قلم را بر کاغذ جا می گذارد و چه آن زمان که در موسیقی آوایش و در سینما سیمایش را می نمایاند، چهره ی زشتش را نمی تواند پشت آرایه های آزادی، حقوق هنرمند و رفع محدودیت ها پنهان کند...موسیقی

گروه ماه

فرهنگ‌های متناقض، هویت‌های قبیله‌ای متفاوت، تنش‌های مذهبی بین اکثریت سنی و اقلیت شیعی، مشکلات زیر ساختی و حاکمیت خاندانی در اقلیت از مشکلات اصلی عربستان است که موجب می‌شود، این کشور آماده هرگونه تغییر و تحول و حتی تقسیم باشد.